Internett…kommet for å bli?

Det er nok av historier om de som mente at internet var et blaff og noe som ville forsvinne mer eller mindre av seg selv…og i rake motsettning de som mener/mente at internett er noe som er kommet for å bli en del av vår stadig mer aktive informative og stressende hverdag…

Selv har undertegnede holdt på med dette makkverket siden engang i forrige årtusen…og skulle i grunn bare ha en elektronisk post sak. Det tok ikke mindre enn noen måneder ut i 1996 før undertegnede var igang som leverandør av løsninger…tre måneder etter å selv ha blitt introdusert for dritten…og som ellers i livet dritt er kommet for å bli. Er først dritten der skal den mildt sagt jævlig mye til før den forsvinner. Litt sånn som epedemier og pandemier. Og internett er nettopp blitt begge deler. I undertegnedes øyne. Jeg husker veldig godt hverdagern før nettet, med de gode grå 67-modell sveivetelefonene og de første forsøkene på interaktivitet med “åpen linje”.

Her er dagens oppdaterte resultat:

INTERNETT pr nå: 

 

Takk for i dag og det lzm var osv… Dritten er spredt. Hilsen oss “drittunger”.

Leave a Reply